Jij bent op zoek naar een handige zaklamp die je overal mee naartoe kunt nemen en die ook niet te duur is. Natuurlijk moet de zaklamp van goede kwaliteit zijn, want je wilt niet dat deze snel kapot gaat. Je krijgt een heleboel verschillende zaklampen te zien die jij kunt gebruiken, maar dan is het nog maar de vraag welke het beste is. Zaklampen kun je verdelen in verschillende groepen. Waar jij naar op zoek bent is een EDC zaklamp. Dit is een handige zaklamp die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het is dan ook zeker niet verkeerd om het gehele assortiment van deze zaklamp te bekijken. Er is namelijk heel erg veel keus.

Jacobs-Outdoor-foto

Wat?

Jij vraagt je nu misschien af wat een EDC is en dat is ook niet zo gek. Het staat voor every day carry. Dat houd simpelweg in dat jij deze zaklamp makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De zaklamp is namelijk vrij compact en gaat niet snel stuk. Het weegt gelukkig ook niet zoveel en daarom is het best wel handig om een EDC zaklamp te hebben. Misschien ga je namelijk op reis of het is handig om er een in je la te hebben naast je bed. Een zaklamp komt altijd wel van pas.

Keus

Er is niet maar een zaklamp die valt onder EDC. Het zijn er zelfs een heleboel die eronder vallen en daarom is het goed om te kijken welke er allemaal zijn. Ze komen namelijk in allerlei verschillende soorten en maten. Dus je hebt genoeg EDC zaklampen om uit te kiezen. Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat de zaklampen niet goedkoop zijn. Soms kunnen de prijzen iets hoger zijn dan je zou verwachten, maar dat moet de pret niet drukken natuurlijk.

Door Redactie